Bu milyon dolarlık bir sorudur ve bir çok müşteri tarafından sıkça sorulan bir sorudur.


Çoğu TV, yeni bir TV maliyetinden daha düşük bir maliyetle tamir edilebilir.

LedTvMalzemeleri .net'deki servis sağlayıcılar, onarım bilgilerini günlük olarak paylaşan profesyonel servis merkezleri ağıdır.


Bu bilgiler, hizmet sunucuların benzersiz bir başarısızlık durumunda araştırma yapmaları için arşivlerde saklanır. Bu büyüyen veritabanı, onarım maliyetlerini düşük tutmamızı ve birçok üniteyi bir yedek üniteden çok daha azına onarmamızı mümkün kılmaktadır. Sorunu arızalı bileşene sorun gidermeye zaman harcamak yerine bir kartı değiştirmeyi tercih eden birçok servis merkezi vardır.


LedTvMalzemeleri olarak ekstra mesafeye ulaşan servis merkezleri alıyorsunuz. Bir tahtanın onarımının mümkün olmadığı durumlarda, panoları indirimli fiyatlarla satan iş ortaklarımız vardır. Bunların çoğu yepyeni ancak perakendecilere sevkıyat sırasında hasar gören setlerden çıkarıldı.


Diğerleri üretici spesifikasyonlarına göre yenilenmiştir. Birçok durumda, servis sağlayıcı müşteriye yeniden oluşturulmuş bir kartın (veya YEŞİL kartın) bir seçenek olup olmadığını sorar.


Bugünün ekonomisi ile yerel işletmeleri desteklemek her zamankinden daha önemli. Bu YEŞİL parçaları depolama alanlarından uzak tutmaya yardımcı olursunuz. Ünitenizi onararak depolama alanlarımızda bir tane daha az TV olacaktır.